top of page

Udtalelser

fra klienter

Hjertelig tak for din fine behandling.

Det var en fantastisk blid, hjertelig og dybtegående behandling. Med en utrolig nænsom, fin forløsning og pakket ind i Najas dejlige hjerte energi.

Kan varmt anbefales, især for folk der som jeg, har brug for at være blid ved sig selv. Jeg har haft det rigtig godt, både fysisk og stress mæssigt siden. Haft god udadvendt enegi. Kunnet have mig selv med og passse godt på mig selv.

/// Ditte

Tak for en fantastisk massage, det var rigtig forløsende. Jeg kan godt lide at der bliver taget fat og man kan mærke at der sker noget i behandlingen. Vekslen mellem strøg, tryk og diverse stræk fungerer ret godt til de ømme muskler. Kan varmt anbefale massagen hvis man vil have bugt med sine spændinger.

/// Kim

Nogle ser ukrudt, andre ser
en blomst

Naja er virkelig en formidler af kroppens sprog.... Jeg blev dybt rørt/berørt, da du, Naja satte ord på min krops undertrykte stemme....Virkelig en erkendelse af et land jeg har misligholdt og blevet fremmed over for (-og jeg, der vil så meget godt for jorden, har ikke formået at lade mit eget landskab blomstre )...tak Naja

/// Johan

Det tilsyneladende uelskelige bære kimen til nyt liv

Tusind tak til Naja Pernille Hansen som lige har givet mig den mest fantastiske behandling med BevidsthedsBerøring.

Føles som om urgamle inkarnationsmønstre blev healet og forløst. Virkelig fedt at opleve en behandler som er så meget i samklang med sit sjæls-kald!

/// Lise

Jeg blev overrasket over, hvor meget Naja kunne fortælle om mit liv blot ved at mærke min krop. Jeg fik billedet af min krop som en dagbog, Naja kunne læse i. Langsomt og blidt gik behandlingen dybere, og følelser, jeg ikke vidste stadig gemte sig, blev sat fri og nusset af Najas kærlige tale og varme hænder. Rummet var hele tiden trygt, og stille blev fortidens sår listet ud af kroppens kroge og omfavnet af Naja. Hele områder af min krop lå bevidsthedsløse hen, men dem fik Naja vækket til live og i den efterfølgende tid har jeg tydeligt kunnet mærke en lethed og livsglæde, der ligesom strømmer fra det område. Det har hjulpet mig til at se lettere på min livssituation og bede om hjælp i stedet for at tro, at jeg skal klare alt selv.

For mig er det en revolution og jeg er dybt taknemmelig over de ringe i vandet, Najas smukke arbejde laver i mit liv. 

Ånd ind og slip det ud

/// Christina

Åhh HjerteTak for vidunderlig bevidsthedsberøring! 2 timers ren ubetinget omsorg efter 2 ekstremt hårde smerte-uger. Så er der Flow igen. Kærlighed udretter mirakler!

 

/// Syrene

Sårbarhed er forudsætning
for nærvær

Den bedste massage jeg nogen siden har fået - og jeg har fået mange!

/// Tine

bottom of page