top of page

Massage 

Holistisk Fysiurgisk Massage
Holistisk Velvære Massage
BodyWave Massage
Sensetiv Massage
Special Massage
Vi kan gøre meget selv men nogen gange har vi bare brug for en hånd til spændingerne i skulder og nakke, lænden der værker eller benene der bare er trætte og trænger til lidt kærlig omsorg.
Massage Århus, Massage Højbjerg, Holistisk Massage, Fysiurgisk Massage
Holistisk fysiurgisk Massage
Mærkbar, grundig, dybdemassage der tager hånd om dine specifikke problemstillinger og spændinger
Olie massage der nærer, afspænder, vækker og arbejder i dybden med trætte, ømme og spændte muskler. Det er massage både for skøn afslapning og for fast og mærkbar behandling af dine særlige problemsområder.
I massagen væksles mellem glidende lange strøg, dybe æltninger og tryk, blide langsomme stræk af bindevæv og musklefacier, massagerotationer på store muskler og omkring led, lette stræk og dybdegående triggerpunkts behandling mm.
Helkrops massage eller delmassage hvis du ønsker særligt fokus på et område.
Massagens udformes efter dine ønsker .
NB! Uanset hvilken behandling du ønsker vil det aldring ligne tantra-massage og jeg massere aldring med hensigt at vække seksual enerigen trods den er velkommen hvis den dukker op af sig selv, så længe der ikke er ønske om at gå videre denne vej, er den naturligt velkomment. Jeg massere heller aldrig genetial området uden undtagelse. Hvis du ønsker den form for massage kan jeg evt henvise til tantramassører.
Massage Århus, Massage Højbjerg, Holistisk Massage, Fysiurgisk Massage
Holistisk Velvære Massage
Holistisk Massage for nærvær, nænsomhed, hedhed og velvære oplevelse
Olie massage der nærer, afspænder, vækker og arbejder i dybden med trætte, ømme og spændte muskler. Det er massage både for skøn afslapning og for fast og mærkbar behandling af dine særlige problemområder.
Fokus er den nærværende, flydende, langsomme massage hvor du kan hengive dig til en total afspændende velvære oplevelse.
I massagen væksles mellem glidende lange strøg, dybe æltninger og tryk, blide langsomme stræk af bindevæv og musklefacier, massagerotationer på store muskler og omkring led, lette stræk og dybdegående triggerpunkts behandling mm.
Som udgangspunkt er massagen en helkrops massage men har du ønske om særligt fokus på nogen områder, så tilpasses massagen derefter.
Kropsterapi Århus, Vibrations terapi
BodyWave Massage
Effektiv behandling der når dybereliggende muskler, led, facier og skaber flow i hele kroppen
Massage hvor kroppen arbejdes igennem med lansom bevægelse, ledfrigørelse, dybe tryk og blide stræk. En massageform der når dybereliggende strukturere end almindelig massage der oftes kun arbejder på de yderst liggende muskler og væv.
I massagen væksles mellem langsomme masserende bevægelser af led, dybe faciefrigørende tryk, blide langsomme stræk af bindevæv og musklefacier, massagerotationer på store muskler og omkring led, lette stræk og dybdegående triggerpunkts behandling mm.
Handicap Massage, Massage for syge, Massage og kræft, Massage og cancer, Massage for ældre, Massage for døende
Special Massage
For handicappede, syge, ældre og gangbesværede.
Mulighed for behandling hos dig. 
Massage til dig med behov for særlige hensyn og en massør der er erfaren i at behandle under specielle forhold i en rolig, tryg og lyttende atmosfære.  
 
Henvender sig til dem der fx. kun kan ligge i egen seng, på ryggen, er syg og enten ikke må eller kan tåle hårde tryk, bruger respirator eller hjælper til kommunikation der skal være med, ældre gangbesværet eller terminalt syge.
 
Uanset dit behov så finder vi en måde hvor du kan få enten velvære massage, fysiurgisk massage, nænsom berørings terapi alt efter hvad du ønsker og din krop kan og har brug for.
Hvis ikke du kan komme til mig i klinikken tilbyder jeg at komme til dig. Enten vil behandlingen foregår i din egen seng eller på min medbragte briks.
Du er altid velkommen til at ringe og høre mere.
bottom of page