top of page

Kropsterapi 

Process massage
BevidsthedsBerøring

Jeg tilbyder ikke kropsterapi for øjeblikket men du er velkommen til at booke en massage.

Terapeutisk rum med din kropsPsyke 
Kroppen rummer på sin egen måde alt hvad vi har oplevet og bærer på. Ofte finder det sin egen plads men indimellem har vi brug for en hånd til at få bearbejdet og placeret det der rumsterer. Få sat ord på det der er men ikke er helt tydeligt og kikket venligt på det svære.
Kropsterapi er et rum hvor du og din krop bliver mødt med nærvær, empati og omsorg ind i det svære og tunge og ind i det levende og lette
Eksistentile anatomi
Process Massage
Massage og kropsterapi smelter sammen så du både får nærende massage og arbejder med kroppen psykiske-somatiske udtryk og indre landskab.
Massage i sig selv er skønt men nogen gange har man også brug for der bliver taget hånd om ting der fylder i kroppen, smerter og ting der ligesom roder og stresser i kroppen, mere bevidst.
I Process Massage får du både nærende massage og får set på og mærke ind på noget af det svære, ressourcerne og får støtte til en let men fordybet proces hvor du både slipper de fysiske spændinger og kan åbne ind til et mere bevidst forhold til din krop og hvad den prøver at kommunikere til dig.
Hvor meget massage og hvor meget kropsterapien og ordene kommer til at fylde er individuelt efter behov og hvad der dukker op. 
Kan kun bookes til 1½ times behandling.
BevidsthedsBerøring, , Psykisk Massage, Psykoterapeutsik kropsterapi
BevidsthedsBerøring
Kropspsykoterapeutisk afspændings massage for fred, nærvær, flow og velvære i kroppen. Et nærværende empatisk møde for din krop.
 
BevidsthedsBerøring kan skabe et rum hvor kroppen i en tryg oplevelse, slipper det der ikke længere er brug for. Når kroppen slipper, åbnes der til de følelser og det forsvar der ligger bag årsagen til man spændte op eller opgav.
Det giver adgang til større og dybere accept og selvomsorg, øget kropsnærvær, selvindsigt, genopdagelse af dine ressourcer og frisættelse/forandring gennem øget evne til at være med det der er og oplevelsen af at være hjemme i din krop.
BevidsthedsBerøring er et samarbejde. Ordene og berøring vækker hvad der rør sig i dig  og du kan hjælpe processen med at sætte få ord på hvad du mærker og oplever i kroppen, associationer, følelser og tanke som du oplever.
Der arbejdes bevist med åndedrættet i sammenhæng med berøringen.

BevidsthedsBerøring er...Et pit-stop på livets vej. En hjælpende hånd til at genfinde dig selv. En opdagelses rejse i dit indre landskab med terapeuten ved din side. En rum til udforskningen af relation til dig selv, livet og andre mennesker i det.
Alt hvad der dukker op i løbet af sessionen som du har med dig og som gerne vil ses, mødes og mærkes. Nænsomt, blidt og nærende når det trænges - Dybt, fast og insisterende når nødvendigt.
Læs mere om sammenhængen mellem krop og psyke Her og mere om BevidsthedsBeøring på www.indbody.dk
bottom of page