top of page

Behandlinger

Holistisk Fysiurgisk Massage
Holistisk Velvære Massage
BodyWave Massage
BevidsthedsBerøring
Process Massage
Sensitiv Massage
Special Massage(handicap mm)
Det må godt føles rart at have en krop
Vi kan gøre meget selv men nogen gange har vi bare brug for en hånd til spændingerne i skulder og nakke, lænden der værker eller benene der bare er trætte og trænger til lidt kærlig omsorg.
Massage Århus, Massage Højbjerg, Holistisk Massage, Fysiurgisk Massage
Holistisk fysiurgisk Massage
Holistisk Massage for nærvær, nænsomhed, helhed og velvære oplevelse
Fysiurgisk Massage for mærkbarhed, dybde, og specifikke problemstillinger/spændinger.
Olie massage der nærer, afspænder, vækker og arbejder i dybden med trætte, ømme og spændte muskler. Det er massage både for skøn afslapning og for fast og mærkbar behandling af dine særlige problemområder.
I massagen veksles mellem glidende lange strøg, dybe æltninger og tryk, blide langsomme stræk af bindevæv og muskelfacier, massagerotationer på store muskler og omkring led, lette stræk og dybdegående triggerpunkts behandling mm.
Helkrops massage eller delmassage hvis du ønsker særligt fokus på et område.
Du kan også bestille en ren Holistisk Velvære massage hvor fokus kun er den nærværende, flydende, langsomme massage hvor du kan hengive dig til en total afspændende velvære oplevelse.
Kan bookes til 1time og 1½  times behandling
Massage Århus, Massage Højbjerg, Holistisk Massage, Fysiurgisk Massage
Holistisk Velvære Massage
Holistisk Massage for nærvær, nænsomhed, hedhed og velvære oplevelse
Olie massage der nærer, afspænder, vækker og arbejder i dybden med trætte, ømme og spændte muskler. Det er massage både for skøn afslapning og for fast og mærkbar behandling af dine særlige problemområder.
Fokus er den nærværende, flydende, langsomme massage hvor du kan hengive dig til en total afspændende velvære oplevelse.
I massagen væksles mellem glidende lange strøg, dybe æltninger og tryk, blide langsomme stræk af bindevæv og musklefacier, massagerotationer på store muskler og omkring led, lette stræk og dybdegående triggerpunkts behandling mm.
Som udgangspunkt er massagen en helkrops massage men har du ønske om særligt fokus på nogen områder, så tilpasses massagen derefter.
Kan bookes til 1 times og 1½ times behandling
Jeg tilbyder i øjeblikket ikke behandlinger med BevidsthedsBerøring.
BevidsthedsBerøring
Kropspsykoterapeutisk afspændings massage for fred, nærvær, flow og velvære i kroppen. Let samtale, Empatisk nærvær
 
BevidsthedsBerøring kan skabe et rum hvor kroppen i en tryg oplevelse, slipper det der ikke længere er brug for. Når kroppen slipper, åbnes der til de følelser og det forsvar der ligger bag årsagen til man spændte op eller opgav.
Det giver adgang til større og dybere accept og selvomsorg, øget kropsnærvær, selvindsigt, genopdagelse af dine ressourcer og frisættelse/forandring gennem øget evne til at være med det der er og oplevelsen af at være hjemme i din krop.
BevidsthedsBerøring er et samarbejde. Ordene og berøring vækker hvad der rør sig i dig  og du kan hjælpe processen med at sætte få ord på hvad du mærker og oplever i kroppen, associationer, følelser og tanke som du oplever.
Der arbejdes bevist med åndedrættet i sammenhæng med berøringen.

BevidsthedsBerøring er...Et pit-stop på livets vej. En hjælpende hånd til at genfinde dig selv. En opdagelses rejse i dit indre landskab med terapeuten ved din side. En rum til udforskningen af relation til dig selv, livet og andre mennesker i det.
Alt hvad der dukker op i løbet af sessionen som du har med dig og som gerne vil ses, mødes og mærkes. Nænsomt, blidt og nærende når det trænges - Dybt, fast og insisterende når nødvendigt.
BevidsthedsBerøring kan kun booket til 1½  times sessioner
Læs mere om sammenhængen mellem krop og psyke Her og mere om BevidsthedsBeøring på www.indbody.dk
BevidsthedsBerøring, , Psykisk Massage, Psykoterapeutsik kropsterapi
Eksistentile anatomi
Process Massage
Massage og kropsterapi smelter sammen så du både får nærende massage og arbejder med kroppen psykiske-somatiske udtryk og indre landskab.
Massage i sig selv er skønt men nogen gange har man også brug for der bliver taget hånd om ting der fylder i kroppen, smerter og ting der ligesom roder og stresser i kroppen, mere bevidst.
I Process Massage får du både nærende massage og får set på og mærke ind på noget af det svære, ressourcerne og får støtte til en let men fordybet proces hvor du både slipper de fysiske spændinger og kan åbne ind til et mere bevidst forhold til din krop og hvad den prøver at kommunikere til dig.
Hvor meget massage og hvor meget kropsterapien og ordene kommer til at fylde er individuelt efter behov og hvad der dukker op.
​​
Kropsterapi Århus, Vibrations terapi
BodyWave Massage
Vibrationer, Pulsering, Bindevævsmassage, Stræk, Ledmobilisering, Tryk.
 
En massageform hvor kroppen bliver arbejdet igennem med en blanding af klassiske massage greb, stræk, dybe tryk og bevægelse af krop og lemmer for at nå ind til de aller dybeste muskler, bindevæv, organer og knogler.
Det specielle ved BodyWave er at kroppen bevæges og pulseres, så alle led smøres og facierne (bindevævet omkring musklerne) udstrækkes med langsomme kvalitets bevægelser i kombineret med lette tryk for at øge fleksibiliteten i vævet og løsne spændinger.
 
For at optimere massagens effekt og opnår en dybere afspædning, arbejdes der med den store vejrtræknings muskel diaphragma, så åndedrættet kan få plads og der kommer mere ro og overskud i kroppen.
Alt foregår i et afpasset tempo så din krop får tid at absorbere og din vejrtrækning følger med.
Kan bookes til 1 times og 1½ times behandling
Sentiv Massage, Blid Massage, Blød Massage, Nusse terapi
Sensetiv Massage
Nænsom berøring, nusse, ae, blid berøringsterapi
Blid massage, strøg og nus for dig der ikke kan lide eller tåle almindelig massage og faste greb. Kan bruges som terapi i forbindelse med fysisk eller psykisk problematik eller blot for at opleve fryden ved at blive blidt berørt en hel time.
Frisætter mængder af oxitysin, som er kroppens ro og samhørigheds hormon. Effekten af oxitycin er en frydefuld varm nærværende følelse, velbehag og glæde i kroppen.
Særlig god for gravide, personer med fibromyalgi, cancer, hudsygdomme, svære ødemer og hjertekredsløbs sygdomme, traumer i forbindelse med berøring, ømfinddig krop, vaskelige diskusprolapser, særlig sensitivitet og generel særlig følsomhed over for berøring.
Kan bookes til 1 times og 1½ times behandling
Handicap Massage, Massage for syge, Massage og kræft, Massage og cancer, Massage for ældre, Massage for døende
Special Massage
For handicappede, syge, ældre og gangbesværede.
Mulighed for behandling hos dig.
Massage til dig med behov for særlige hensyn og en massør der er erfaren med at behandle under specielle forhold i en rolig, tryg og lyttende atmosfære.  
 
Henvender sig til dem der fx. kun kan ligge i egen seng, på ryggen, er syg og enten ikke må eller kan tåle hårde tryk, bruger respirator eller hjælper til kommunikation der skal være med, ældre gangbesværet eller terminalt syge.
 
Uanset dit behov så finder vi en måde hvor du kan få enten velvære massage, fysiurgisk massage, nænsom berørings terapi alt efter hvad du ønsker og din krop kan og har brug for.
Hvis ikke du kan komme til mig i klinikken tilbyder jeg at komme til dig. Enten vil behandlingen foregår i din egen seng eller på min medbragte briks. Du er velkommen til at ringe og høre mere. Jeg har kun få tider til udebehandlinger ledig og derfor tilbyder jeg kun dette til dem der vitterlig ikke har nogen mulighed for at komme ind i klinikken. 
bottom of page